TMMOB Maden Mühendisleri Odası

KAMUDA MADEN MÜHENDİSLERİNE KADRO İMZA KAMPANYASI TWİTTER ETKİNLİĞİ

KAMUDA MADEN MÜHENDİSLERİNE KADRO İMZA KAMPANYASI TWİTTER ETKİNLİĞİ

KAMUDA MADEN MÜHENDİSLERİNE KADRO İMZA KAMPANYASI TWİTTER ETKİNLİĞİ

TMMOB Maden Mühendisleri Odası olarak maden mühendisleri ve cevher hazırlama mühendislerine kamu işyerlerinde kadro açılması talebiyle başlattığımız imza kampanyamızın sesini daha fazla kişiye ulaştırmak amacı ile 9 Nisan 2021  Cuma günü saat 21:00 de Twitter etiket/hashtag etkinliği düzenlenecektir. Etkinliğin Twitterda gündemler arasına girerek başarısını artırmak için aşağıdaki belirtilen konulara dikkat edilmesi gerektiğini belirtmek istiyoruz. Bu çerçevede;

  1. Twitter etiketi/hashtagı “#Madenmuhendisinekadro olacaktır
  2. İlk tweet saat 21:00 da Oda resmi Twitter hesabından (@MadenMO) atılacaktır.  Etkinliğin başarıya ulaşabilmesi için 21.00’dan önce kesinlikle tweet atılmamalıdır.
  3. Etiket çalışması süresince belirli aralıklarla, farklı içeriklerle tweetler atılmalı, Oda hesabından paylaşılan tweetler paylaşılmalı ve etiket içinde atılan tweetler beğenilerek tweetlerin etkileşimi arttırılmalıdır.
  4. Twitter etiket gündem çalışması belirli bir süre kesintisiz sürmesi gerekmektedir. Bu nedenle yukarıda paylaşılan etkileşimlerin en az 1 saat boyunca sürdürülmesi gerekmektedir.
  5. Tweetlerde imza kampanyasına vurgu yapılarak destek talep edilmeli ve imza sayısı artırılmaya çalışılmalıdır.

İmza kampanyası linki: https://www.maden.org.tr/genel/anket_ozel.php?anket_kod=22

Desteğinizi bekliyor, sağlıklı günler diliyoruz.

 

Okunma Sayısı: 345
Yayın Tarihi: 09.04.2021