TMMOB Maden Mühendisleri Odası

ŞUBE VE TEMSİLCİLİK ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

ŞUBE VE TEMSİLCİLİK ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

İSTANBUL, İZMİR ŞUBELERİMİZ ve BURSA İL TEMSİLCİLİĞİMİZ YERİNDE ZİYARET EDİLEREK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Yönetim Kurulumuz, Odamızın çalışma programında belirtildiği gibi, olanaklar ölçüsünde şube yönetim kurulları ve temsilciliklerle, yerinde ziyaretler yaparak çalışmaları değerlendirmeye, karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak gelecek dönem çalışmalarını planlamaya devam etmektedir.

Bu çerçevede 13 Mayıs 2019 Pazartesi günü İstanbul Şube Yönetim Kurulu ve Kırma Taş Sempozyumu Yürütüme Kulunun da katıldığı bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Oda Genel Merkez Yönetim Kurulunu temsilen; Oda Başkanı Ayhan Yüksel, 2. Başkan Emre Demir ve Yazman Erşat Akyazılı, İstanbul Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve Sempozyum Yürütme Kurulu üyeleri katılmışlardır.

Toplantıda İstanbul Şubemiz tarafında üstlenilen Kırmataş Sempozyumu ile Oda çalışmaları değerlendirilmiş, geçmiş dönem faaliyetleri gözden geçirilerek gelecek dönemin çalışmaları planlanmıştır.

15 Mayıs 2019 Çarşamba günü Bursa`ya geçilmiştir. Bursa`da İl Temsilciliği ve MERSEM Yürütme Kurulunun da katılımıyla sektör temsilcileri ile görüşülüp, MERSEM ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Ardından Bursa İl Temsilciliğine geçilerek MERSEM Çalışmaları İl Temsilciliği ve Sempozyum Yürütme Kurulu üyeleri ile değerlendirilmiştir. Son olarak Bursa İl Temsilciliği ve yürütülen çalışmalar gözden geçirilmiş, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Aynı gün İzmir`e geçilmiş, 16 Mayıs 2019 Perşembe günü İzmir Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile İzmir Şube tarafından üstlenilen Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi Yürütme Kurulu üyelerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Kongre çalışmaları değerlendirilmiş, İzmir Şube çalışmaları gözden geçirilerek, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar ele alınmıştır.

Okunma Sayısı: 553
Yayın Tarihi: 29.05.2019
Fotoğraf Galerisi