TMMOB Maden Mühendisleri Odası

ODAMIZ, JEOFİZİK MO VE PMO İLE BİRLİKTE MTA GENEL MÜDÜRÜ SN. YASİN ERDOĞAN’ı ZİYARET EDEREK JEOTERMAL KANUNU KONUSUNDA GÖRÜŞMELERDE BULUNDU.

ODAMIZ, JEOFİZİK MO VE PMO İLE BİRLİKTE  MTA GENEL MÜDÜRÜ  SN. YASİN ERDOĞAN’ı ZİYARET EDEREK JEOTERMAL KANUNU KONUSUNDA GÖRÜŞMELERDE BULUNDU.

ODAMIZ, JMO VE PMO İLE BİRLİKTE  MTA GENEL MÜDÜRÜ  SN. YASİN ERDOĞAN’ı ZİYARET EDEREK JEOTERMAL KANUNU KONUSUNDA GÖRÜŞMELERDE BULUNDU.

Hazırlıkları devam eden yeni “Jeotermal Kaynaklar ve Doğal ve Mineralli Sular Kanunu” kapsamında, Jeofizik Mühendisleri Odası ve Petrol Mühendisleri Odası ile birlikte oluşturmuş olduğumuz “Çalışma Grubu” çalışmalarını tamamlayarak ilgili Kanun Taslağında olması gereken temel ilkeleri belirlemiştir. Bu ilkelerin Kanunda yer almasını talep etmek amacıyla Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Erşat Akyazılı, Komisyon Başkanı Saffet Durak, Jeofizik Mühendisleri Odası Şevket Demirbaş ile Petrol Mühendisleri Odası Yüksel Kurt’dan oluşan heyet 3 Kasım Çarşamba MTA Genel Müdürü Sn Yasin Erdoğan ile görüştü. Görüşmede üç meslek odasının Tasarı ile ilgili ortak görüşleri kendilerine iletildi.

Saygılarımızla,

TMMOB Maden Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu

 

Okunma Sayısı: 198
Yayın Tarihi: 03.11.2021
Fotoğraf Galerisi