TMMOB Maden Mühendisleri Odası

DELME - PATLATMA UZAKTAN EĞİTİMİ_2 DÜZENLENMİŞTİR

DELME - PATLATMA UZAKTAN EĞİTİMİ_2 DÜZENLENMİŞTİR

DELME - PATLATMA UZAKTAN EĞİTİM SERİSİ_2

Eğitime Katılım Koşulları:

  • Oda üyesi olmak.
  • Eğitim sonucu verilecek Katılım Belgesi alabilmek için aidat borcu bulunmamak.
  • Eğitime, Odamızın Online Eğitim Web sayfasından (http://egitim.maden.org.tr/) online kayıt yapmak.
  • Online kayıt gerçekleştikten sonra, yazımızın altında verilmiş olan Banka Hesap Bilgilerini kullanarak 150 TL eğitim ücretini ödemiş olmak.
  • Ekte yer alan Anket Formu' nu doldurup, sem@maden.org.tr adresine göndermiş olmak.
     

Eğitime katılım için Odamızın Online Eğitim Web sayfasından (http://egitim.maden.org.tr/) eğitime başvuru yapmanız gerekmektedir. Bunun için;

Öncelikli KAYIT OL (http://egitim.maden.org.tr/register) üst sekmesinden istenen kişisel bilgilerinizi girip şifre oluşturarak sistem kaydınızı yapınız.

Sistem kaydınızı yaptıktan sonra, web sayfasındaki EĞİTİMLER sekmesine tıklayarak KAYIT OL butonu ile DELME – PATLATMA UZAKTAN EĞİTİM SERİSİ_2 eğitimine kayıt olunuz.

Eğitim kayıt işleminizin gerçekleşip/gerçekleşmediğini web sayfasında adınızın üzerine tıkladığınızda açılan alt menülerden EĞİTİMLERİM sekmesinden giriş yaparak görebilirsiniz. 

Eğitim ücreti 150 TL olup, kontenjanımız 50 kişi ile sınırlıdır. Sayının 50 kişiyi aşması durumunda sistem kayıt oluşturmayacaktır.

Eğitim ZOOM uygulaması üzerinden yapılacaktır. Eğitime katılabilmek için ZOOM uygulamasının bilgisayar ve/veya cep telefonuna indirilmesi gerekmektedir. Bu konuda gerekli işlemeler “Bilgi Notu” olarak ekte sunulmuştur.

Gönderilecek ZOOM linki üzerine tıkladıktan sonra verilen Meeting ID ve Password’u kullanarak eğitime katılabilirsiniz.

Henüz ZOOM yazılımına kayıt olmadıysanız ya da programı bilgisayarınıza indirmediyseniz gerekli bilgileri ekteki "Zoom Bilgi Notu"nda bulabilirsiniz.

Eğitimin online yayınlarda aksamaması için online eğitim sayfasına iki adet CANLI SANAL SINIF YAZILIMI (ZOOM ve JITSI) tanımlanmıştır. Bu eğitim ZOOM yazılımı üzerinden yapılacaktır. Eğitime kayıt olmuş üyelerimiz, sistem üzerinden otomatik gönderilecek olan JITSI yazılım linklerini değil, ZOOM uygulamasının linklerini kullanarak eğitime katılacaklardır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

BANKA HESAP BİLGİLERİ :
HESAP SAHİBİ: TMMOB MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI
BANKA ADI: TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
ŞUBE KODU: 4213
ŞUBE ADI: MEŞRUTİYET ŞUBESİ
HESAP NO: 0890921
IBAN NO: TR32 0006 4000 0014 2130 8909 21

Okunma Sayısı: 612
Yayın Tarihi: 14.06.2020
Dosyalar