TMMOB Maden Mühendisleri Odası

DELME - PATLATMA UZAKTAN EĞİTİMİ_1 DÜZENLENMİŞTİR

DELME - PATLATMA UZAKTAN EĞİTİMİ_1 DÜZENLENMİŞTİR

DELME - PATLATMA UZAKTAN EĞİTİM SERİSİ_1

 

Eğitime katılım için Odamızın Online Eğitim Web sayfasından (http://egitim.maden.org.tr/) eğitime başvuru yapmanız gerekmektedir. Bunun için;

Öncelikli KAYIT OL (http://egitim.maden.org.tr/register) üst sekmesinden istenen kişisel bilgilerinizi girip şifre oluşturarak sistem kaydınızı yapınız.

Sistem kaydınızı yaptıktan sonra, web sayfasındaki EĞİTİMLER sekmesine tıklayarak KAYIT OL butonu ile DELME – PATLATMA UZAKTAN EĞİTİM SERİSİ_1 eğitimine kayıt olunuz.

Eğitim ücretsiz olup, kontenjanımız 35 kişi ile sınırlıdır. Sayının 35 kişiyi aşması durumunda sistem kayıt oluşturmayacaktır.

Eğitim ZOOM uygulaması üzerinden yapılacaktır. Eğitime katılabilmek için ZOOM uygulamasının bilgisayar ve/veya cep telefonuna indirilmesi gerekmektedir. Bu konuda gerekli işlemeler “Bilgi Notu” olarak ekte sunulmuştur.

Gönderilecek ZOOM linki üzerine tıkladıktan sonra verilen Meeting ID ve Password’u kullanarak eğitime katılabilirsiniz.

Henüz ZOOM yazılımına kayıt olmadıysanız ya da programı bilgisayarınıza indirmediyseniz gerekli bilgileri ekteki "Zoom Bilgi Notu"nda bulabilirsiniz.

Eğitimin online yayınlarda aksamaması için online eğitim sayfasına iki adet CANLI SANAL SINIF YAZILIMI (ZOOM ve JITSI) tanımlanmıştır. Bu eğitim ZOOM yazılımı üzerinden yapılacaktır. Eğitime kayıt olmuş üyelerimiz, sistem üzerinden otomatik gönderilecek olan JITSI yazılım linklerini değil, ZOOM uygulamasının linklerini kullanarak eğitime katılacaklardır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Okunma Sayısı: 454
Yayın Tarihi: 23.05.2020
Fotoğraf Galerisi
Dosyalar