TMMOB Maden Mühendisleri Odası

ASGARİ ÜCRET KAMPANYASINI BİRLİKTE BÜYÜTÜYORUZ

ASGARİ ÜCRET KAMPANYASINI BİRLİKTE BÜYÜTÜYORUZ

Asgari ücret kampanyasını birlikte büyütüyoruz: Madenden, şantiyeden, ofisten fotoğrafını, videonu çek paylaş kampanyaya destek ol!

Emeğimiz ve haklarımız için 10 Haziran`da başlatmış olduğumuz asgari ücret imza kampanyası 8 Temmuz`a kadar devam edecektir. Kampanya süresince Genel Merkez, Şubeler ve Temsilciliklerde çeşitli forumlar, buluşmalar ve sosyal medyada etiket/ hashtag kampanyaları düzenlenerek maden mühendislerin bir araya gelmesi, dayanışmayı büyütmesi ve konunun ülke gündemine girmesi hedeflenmektedir.

Madenden, şantiyeden, ofisten: fotoğrafını, videonu çek paylaş, kampanyaya destek ol!

Kampanyanın ülke çapında görünür kılınabilmesi için içinde bulunduğumuz dönemin en etkili iletişim aracı olan sosyal medyayı iyi kullanmamız gerekiyor. Bu nedenle madenlerden, şantiyelerden, tesislerden ve ofislerden kampanya görselleri ile birlikte fotoğraflar çekerek, kampanya sloganları ile ilgili kısa videolar çekerek aşağıda belirtilen Odamız sosyal medya hesaplarını etiketleyerek paylaşmamız kampanyayı daha da görünür kılacaktır. Sosyal medya hesabı olmayan meslektaşlarımız çekmiş olduğu fotoğraf ve videoları asgariucret@maden.org.tr adresine mail olarak gönderebilir.

13 Haziran Perşembe 20.00`da twitter etiket/hashtag çalışması yapılacaktır!

Kampanya çerçevesinde kampanyanın ilk haftası ve son haftası twitter`da etiket, gündem çalışması yapılacaktır. İlk etiket/gündem kampanyası 13 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00`da başlayacaktır. Etiket Perşembe gün içinde mail ve mesajlarla üyelerimizle paylaşılacaktır.

Kampanyanın daha görünür kılınması için görüş ve önerilerinizi asgariucret@maden.org.tr adresine mail atarak belirtebilirsiniz.

Saygılarımızla.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu

TMMOB Maden Mühendisleri Odası Sosyal Medya Hesapları

  Twitter:  https://twitter.com/MadenMO

  Facebookhttps://www.facebook.com/MadenMO

  İnstagramhttps://www.instagram.com/TMMOBMaden/

Okunma Sayısı: 2048
Yayın Tarihi: 12.06.2019