TMMOB Maden Mühendisleri Odası

‘ULUSLARARASI MADEN İŞLETMELERİNDE İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU-2019’ 3-4 EKİM GÜNLERİNDE ADANA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

‘ULUSLARARASI MADEN İŞLETMELERİNDE İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU-2019’ 3-4 EKİM GÜNLERİNDE ADANA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Uluslararası Maden İşletmelerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu‘2019 Adana‘ da 3-4 Ekim Günlerinde Gerçekleştirildi

TMMOB Maden Mühendisleri Odası Adana Şubesi ile Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü‘nün birlikte düzenlediği Uluslararası Maden İşletmelerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu 3-4 Ekim 2019 tarihlerinde Adana`da gerçekleştirildi.

Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Anfisi`nde gerçekleştirilen sempozyum açılışında sırasıyla Sempozyum Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr.  Özen KILIÇ, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet YILMAZ, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ayhan YÜKSEL, ISSA Mining Genel Sekreteri Helmuth ELNES, Çukurova Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil ELEKÇİOĞLU ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR konuşma yaptılar.

İki gün süren sempozyumda,  altısı uluslararası olmak üzere toplam 51 adet bildiri sunulmuş olup uluslararası bildiriler Almanya, Slovenya, Polonya, Yunanistan, İran ve Azerbaycan`dan katılan meslektaşlarımız tarafından sunulmuştur.

Odamız ile ISSA Mining (International Social Security Association-Mining) arasında 2011 yılında başlatılan işbirliği çalışmaları tamamlanarak ISSA Mining`e üyelik protokolümüz imzalanmıştır.

Sempozyuma ayrıca TMMOB`ye bağlı odaların Adana Şube Başkanları ve üyelerinin yanı sıra Türkiye`den ve dünyada alanında söz sahibi sektör temsilcileri, akademisyenler, sendikalar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katılmıştır.

Okunma Sayısı: 317
Yayın Tarihi: 08.10.2019
Fotoğraf Galerisi