TMMOB Maden Mühendisleri Odası

1990-91/Zonguldak BÜYÜK MADENCİ GREVİ ve YÜRÜYÜŞÜ`nün 20. Yılı Anma ve Kutlama Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

1990-91/Zonguldak BÜYÜK MADENCİ GREVİ ve YÜRÜYÜŞÜ`nün 20. Yılı Anma ve Kutlama Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

1990-91/Zonguldak BÜYÜK MADENCİ GREVİ ve YÜRÜYÜŞÜ‘nün 20. Yılı nedeniyle TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından 08 Ocak 2011 tarihinde Ankara‘da İnşaat Mühendisleri Odası Teoman ÖZTÜRK Salonunda düzenlenen Anma ve Kutlama Etkinlikleri, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet TORUN, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SOĞANCI ve Genel Maden-İş Sendikası Başkanı Ramis MUSLU‘nun açılış konuşmaları ile başladı.

Etkinlik süresince fotoğrafların da sergilendiği, Zonguldak BÜYÜK MADENCİ GREVİ ve YÜRÜYÜŞÜ‘nü konu alan kısa bir tanıtım filminden sonra, yöneticiliğini TMMOB Maden Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet TORUN‘un yaptığı, Genel Maden-İş Sendikası Başkanı Ramis MUSLU, Sabri TOPÇU, Prof. Dr. Ahmet MAKAL ve Yrd. Doç. Dr. Attila AYTEKİN‘in katıldığı bir panel düzenlendi.

Öğle saatlerinde verilen kuru katık molasından sonra, "Yüzbin Kişiydiler" isimli belgesel film gösterisi yapıldı. Sözün katılımcılara verildiği "Serbest Kürsü" ile devam eden etkinlik, Fahri BOZBAŞ tarafından sergilenen "Göçük Mehmetle Yeni Sondaj" adlı tiyatro gösterisi ve ses sanatçısı Ahu SAĞLAM müzik dinletisiyle sona erdi.

Yoğun katılımın olduğu etkinliğe katkı koyan başta Zonguldak Şubemiz olmak üzere emek örgütlerine, meslek odalarına ve emeği geçen tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yönetim Kurulu

Okunma Sayısı: 2416
Yayın Tarihi: 08.01.2011
Fotoğraf Galerisi
Dosyalar