TMMOB Maden Mühendisleri Odası

10. ULUSLARARASI DELME PATLATMA SEMPOZYUMU VE SERGİSİ

 

TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen “Delme Patlatma Sempozyumu” ile “Kırmataş Sempozyumu” gerek konuları gerekse hitap ettiği sektör itibariyle ortak paydalarının bir hayli fazla olması nedeniyle ve ilgili tüm sektör bileşenlerini bir araya getirmek amacıyla ilk kez, aynı tarih ve mekânda paralel olarak düzenlenmesi kararı alınmıştır.Bu bağlamda 10. Uluslararası Delme Patlatma Sempozyumu ve 9. Uluslararası Kırmataş Sempozyumu, TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından 24-25 Kasım 2020 tarihlerinde Antalya’ da gerçekleştirilecektir.

Alanında dünyaca tanınmış olan davetli konuşmacıların da katkı koyacağı 10. Uluslararası Delme Patlatma Sempozyumu, madencilik ve inşaat sektörlerinde yaygın olarak kullanılmakta olan delme ve patlatmanın tüm yönlerinin ayrıntılı olarak konuşulacağı, fikir alışverişinde bulunulacağı ve bilimsel ve teknik gelişmelerin paylaşılacağı bir platform olacaktır. Sempozyum, bu amaç doğrultusunda dünyanın dört bir yanından mühendisleri, akademisyenleri, patlayıcı madde ve delme makinaları üreticileri ile satışçılarını, kamu kurumu temsilcilerini bir araya getirmeyi hedeflemektedir.
 
Bu sempozyum ile delme patlatma sektörüne yönelik mevcut sorunların bilimsel ve teknik olarak gözden geçirilmesi, bunların çözümüne yönelik akademik ve teknolojik gelişmelerin mühendisler, üreticiler ve ilgili bileşenlerle tartışılması, katılımcılara aktarılması planlanmaktadır. TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak tüm paydaşlarımızı 10. Uluslararası Delme Patlatma Sempozyumu ’na davet ediyoruz.
 

TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi

Okunma Sayısı: 260
Yayın Tarihi: 15.04.2020